Groothandel EG Veranda is al meer dan 10 jaar actief in het leveren van hoogwaardige aluminium overkappingen en kozijnen en is tevens ook dé groothandel en leverancier in Eindhoven die zijn eigen profielen produceert. De producten die wij leveren, bestaande uit rolluiken, serres, carports, kozijnen, glazenschuifwanden en overkappingen, worden altijd op maat voor u gemaakt.

Onze overkappingen, serres en carports zijn beschikbaar in twee modellen (primeline en primeline+) en hebben de optie om met een polycarbonaat of glazen dak geleverd te worden. Als groothandel hebben wij ook een ruime voorraad aan kozijnen en deze kunt u vinden onder het kopje “kozijnen”.

Wanneer u kiest voor een overkapping van EG Veranda, kiest u voor een waardevolle en duurzame investering waar u jaren lang plezier van zult hebben. Daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten een uitstekende service aan te bieden. Al onze producten worden op maat gemaakt en u kunt vooral rekenen op de volledige aandacht en betrokkenheid van EG Veranda.